Meer getuigen van misbruik Marco Borsato

De Story, dat op 1 december het eerste traditionele medium was dat berichtte over de geruchten rondom Marco Borsato, pakt deze week uit met een nieuwe spraakmakende coverstory over de zanger: ‘Ook oud-crewlid beschuldigt hem’.

De filmmaakster zegt dat Borsato aan haar zat toen ze nog heel jong was. “Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt. Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad.”

Ze zegt via Story bereid te zijn te getuigen.

Er is geen sprake van rancune, benadrukt ze. “Ik heb zelf geen baat bij dit verhaal. Ik vertel dit om eventuele slachtoffers en het 22-jarige meisje te ondersteunen. (…) Ik ben bereid dit onder ede te verklaren en als getuige in de rechtszaak te treden. Ik hoop dat ik mensen door mijn verhaal over de streep kan trekken ook hun verhaal te doen.”

Een vrouw van nu 22 heeft al aangifte gedaan. Zij beschuldigt de zanger er van dat hij jarenlang misbruik van haar maakte toen hij bij haar moeder over de vloer kwam.

Bron(nen):   Story