Lil’Kleine erkent dat hij een nare man is (geweest)

Lil Kleine ziet in dat hij op een ‘ongezonde’ en ‘verkeerde’ manier heeft geleefd. Dat laat hij weten op Instagram. ,,Ik heb heel veel mensen pijn gedaan en gekwetst en dat had nooit mogen gebeuren.”

"Op deze manier wil ik laten weten dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde en verkeerde manier heb geleefd, dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon, dat ik mijzelf niet ben geweest, verkeerd heb gehandeld en heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst. Dat had nooit mogen gebeuren".

Hij stelt in te zien ‘dat wat er gebeurd is, fout is’ en heeft professionele hulp gezocht in Thailand, waar hij is 'om aan zichzelf te werken'. Hij realiseert zich dat het een ‘lange weg gaat worden’, maar wil er voor de volle honderd procent voor gaan. 

Ook haalt Lil Kleine zijn zoontje Lío aan. ,,Ik realiseer me dat ik niet een voorbeeld ben geweest, voor mijn kind als vader niet, maar ook niet voor de jeugd.” De rapper laat verder weten dat hij iedereen ‘heel erg mist’ en van iedereen houdt. ,,Ik hoop jullie snel te zien.”

Dat hij kennelijk terugkomt zal ook justitie fijn vinden. Kleine moet nog terecht staan voor de mishandeling van zijn vriendin.