Glennis Grace zou de tijd wel willen terugdraaien

Glennis Grace zou willen dat ze de tijd kon terugdraaien om te voorkomen dat ze in februari betrokken raakte bij het geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam. Tegen RTL Boulevard vertelt de zangeres vrijdag opnieuw dat ze spijt heeft.

"Dat heb ik ook in mijn vorige statement duidelijk naar voren gebracht. Spijt is er zeker", stelt Grace. "Ik ben mens en dat wil niet zeggen dat je alles maar kan doen. Maar het is gebeurd. (...) Kon ik het maar terughalen, maar dat kan niet. (...) Als ik de tijd kon terugdraaien had ik dat meteen gedaan, zeker."

Grace werd half februari aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verschillende medewerkers hebben mishandeld. Begin april maakte de zangeres voor het eerst uitgebreid haar excuses voor het geweldsincident. Ze stelde toen dat ze had gehandeld uit moedersinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Donderdag trad ze in Venlo voor het eerst in lange tijd weer op. "Ik ben heel warm ontvangen in de club en ook door het publiek. Dus ik mag echt in m'n handen knijpen", stelt Grace. Wel voelde het het anders, geeft ze toe. "De afgelopen periode heeft mij wel een ander mens gemaakt, ook als artiest. Het is natuurlijk heel confronterend om na zo'n incident weer op het podium te staan. Je weet nooit hoe mensen gaan reageren. Het zijn natuurlijk je fans, maar je weet het nooit van tevoren."