Iedereen houdt van BZV-Maud. Én haar zus: “Tijd voor een realitysoap”

Was ze in het begin nog de grootste irritatiefactor van Boer Zoekt Vrouw, inmiddels heeft iedereen Maud in zijn hart gesloten, inclusief Evert, die zondagavond voor haar koos. Wat was haar reactie een contrast met Wendy, die Rob nauwelijks wilde aanraken.

Maud huilde van geluk, ze moest Evert echt 'even voelen' toen hij bekendmaakte voor haar te kiezen. Even later ging Evert op bezoek bij Maud. In haar woonkamer hing een enorme hangmat, maar stoelen ontbraken. Evert vond het allemaal wel mooi en bovendien, zo zei hij: "Het gaat niet om het huis, maar om Maud." De stille boer leek een beetje los te komen tijdens een visite aan Mauds zus, Fleur. Ook die viel in de smaak bij de kijker. De twee vrouwen leken sprekend op elkaar: Fleur was al even enthousiast en energiek. Ze vond dat het plaatje klopte en had haar zus nog nooit zo gelukkig gezien. De kijker zag het ook. Dit leek wel echte liefde.

Ondertussen klinkt er ook de roep om een eigen programma voor Maud en Fleur. "Khalid en Sophie inruilen voor Maud en haar zus Fleur,” schrijft iemand op Twitter. En: "Ik wil een realitysoap op de boerderij van Evert met Maud! Ik wil meer Maud in mijn leven….. ik moest even aan haar wennen, maar Maud “needs to grow on you” en ik zie gewoon een hele leuke pure vrouw!”

Hoe anders was dat bij Rob en Wendy. Zij leek terug te schrikken, iedere keer als de dolle boer met de rode wangen iets te dichtbij kwam. Ze voelde misschien wel 'iets' maar veel was het niet. Er werden dan ook twee hotelkamers geboekt tijdens de citytrip.

Ook bij Janine en Sander spatten de vonken er niet bepaald vanaf. Hoewel iedereen op de bank kon zien hoe leuk ze samen waren en de Friese familie meteen het gevoel had dat de Zuid-Limburgse erbij hoorde, blijft Janine twijfelen. Hopelijk valt het kwartje de goede kant op tijdens de citytrip.