Celebrities met bizarre slaapgewoontes

Beroemd
door Admin
vrijdag, 08 juni 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Eminem Het is normaal om je gordijnen dicht te doen voordat je gaat slapen. Eminem gaat hierbij nog een stapje verder. Voordat hij gaat slapen plakt hij zijn ramen dicht met aluminiumfolie zodat er geen straaltje zonlicht meer doorheen kan glippen.
Tom Cruise Tom Cruise is net als veel mensen op de wereld een ontzettend harde snurker. Zijn vrouw, Katie Holmes, heeft hier geen last van. De acteur slaap namelijk in een zogenaamde ‘snurkkamer’. Wanneer de deur van deze kamer gesloten is, kan niemand je meer horen snurken.
Mariah Carey De meeste dokters raden een slaaprust van 7 a 8 uur aan. De zangeres plakt hier graag nog een paar uurtjes aan vast. Het liefst slaapt ze 15 uur per nacht. Verder heeft ze in haar slaapkamer 20 luchtbevochtigers staan, om zo een ‘stoombad-effect’ te creeeren. Lady Gaga De zangeres zegt wel eens 3 dagen niet geslapen te hebben. Daarnaast slaapt ze in een bed dat de vorm heeft van een ei.
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld is altijd in stijl gekleed. Ook als hij gaat slapen. Hij draagt een lang t-shirt tot aan de grond dat gemaakt is door Hilditch & Key in Parijs. Het ontwerp komt van een 17-eeuwse heren nachthemd.
Bron(nen): Huffington Post