‘Bill Cosby is een egocentrische man die zichzelf geweldig vindt’

De soap rond Bill Cosby gaat door. Zelf ontkent hij nog altijd alles, maar steeds meer oude bekenden doen een boekje open over de bejaarde komiek. De 90-jarige Frank Scotti, die manager was bij de studio waar 'The Cosby Show' werd opgenomen, vertelt hoe hij namens Cosby duizenden dollars moest overmaken aan verschillende vrouwen uit de VS en Europa. Een van hen was Shawn Thompson, van wie de dochter Autumn beweert Bills dochter te zijn. Door de jaren heen kreeg zij volgens Scotti ongeveer honderdduizend dollar van de tv-ster. Hij vertelt ook dat Cosby een deal had gesloten met een modellenbureau, dat zou zorgen voor jonge meiden in zijn kleedkamer. Sommige meisjes waren pas zestien jaar oud. Scotti hield buiten de wacht als de tv-ster zijn gang ging met de meisjes.
Na een tijd had hij er genoeg van. 'Elke keer die meiden, ik vond het vervelend. Ik vond hem eerst aardig maar dat gedoe was de reden dat ik ontslag nam. Cosby is een egocentrische man die zichzelf geweldig vindt.'

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  Dat soort bloemen zijn er ook in Europa.

  • Dead Silence

   Er zijn velen met geld maar zonder inhoud.

   (in antwoord op marianne martens)
   • Pietje_Precies

    Ik ben realist genoeg om niet te claimen dat ik niet ook een narcistische eikel wordt, als ik het helemaal gemaakt hebt en de halve wereld letterlijk aan mijn voeten ligt. Mega ster zijn en normaal blijven doen lijken met mutually exlusive. En je bent zelf ook een halve zool als je daar naief naar binnen stapt met je “goeie bedoelingen”

    (in antwoord op Dead Silence)
 2. Buck Danny

  […]Sommige meisjes waren pas zestien jaar oud. Scotti hield buiten de wacht als de tv-ster zijn gang ging met de meisjes.Na een tijd had hij er genoeg van. ‘Elke keer die meiden, ik vond het vervelend.[…]

  Vervelend is wanneer de pindakaas onverhoopt op is, niet wanneer een zestienjarig meisje tegen zichzelf en een oversekste Bill Cosby beschermd zou moeten worden, boterhoofd!

Reacties niet toegestaan