Bram Moszkowicz heeft nu al een zetel bij elkaar gepraat

De aankondiging dat Bram Moszkowicz lijsttrekker van de partij VoorNederland (VNL) wordt, zou die partij virtueel bij Tweede Kamerverkiezingen één zetel opleveren. Dat blijkt uit de peiling die Maurice de Hond vandaag naar buiten bracht. Geen kiezer weet van de gevallen en failliete advocaat voor het land wil doen. Maar een heleboel mensen zijn nu al diep onder de indruk 22 procent van de ondervraagden vindt voormalig advocaat Moszkowicz een aanwinst voor de politiek: bij de PVV-kiezers is dat 46 procent en de VVD-kiezers 30 procent. Volgens de peiling van De Hond geeft 5 procent aan die partij te kiezen of die partij een grote kans te geven. Onder PVV-kiezers is dat 8 procent. De 54-jarige Moszkowicz werd twee jaar geleden uit de advocatuur gezet wegens schending van gedragsregels en verwaarlozing van cliëntenbelangen. Ook heeft hij een schuld bij de Belastingdienst, maar dat zegt volgens hem niets over zijn betrouwbaarheid.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  In elk maar dan ook in ELK artikel schrijft 3huis kemels
  “Geen kiezer weet van de gevallen en failliete advocaat voor het land wil doen.”

  • Dead Silence

   3Huis is dan ook een zware parasiet, een ubersocialist, levende van subsidies en onzin uitkramen. Ik herhaal:

   Het gemak waarmee links Nederland zich overgeeft aan iets laat zien wat voor een walgelijke mensen het zijn. Hoeveel jaren is Nederland wel niet in oorlog geweest door de historie heen? Hoeveel doden zijn er wel niet gevallen zodat die linkschmenschen hier in vrijheid leven kunnen? Ze geven er geen klote om, sterker voordat je ‘vrijheid’ zeggen kan, hebben linkschmenschen het al weggegeven. Nooit zul je een linkschmenchs horen zeggen ‘dit is Nederland, pas je maar aan.” Nooit. Ze verkwanselen alles. Hoe gek moet je zijn als land om je aan buitenlanders aan te passen? Hoe ziek ben je als je je normen, waarden en vrijheid waar jaren en jaren voor is gevochten, duizenden Nederlanders door de jaren heen voor zijn gestorven, gratis en voor niets weggeeft omdat je het nou eenmaal wel “gezellig” houden wil.

   (in antwoord op Windows 8)
   • marianne martens

    Het moreel verderf of bederf is vele malen groter bij het tegenovergestelde van links. In de jaren ’80 dachten de tegenovergestelde van links helemaal niet aan asielzoekers
    maar aan de manier om mega veel geld te verdienen met o.a. ook mega-subsidies van het Rijk. U heeft gelijk dat we knetter zijn geweest met het aanpassen aan grote groepen nieuwe inwoners ipv voorwaarden stellen. Heeft het ook niet iets te maken met de opgebouwde volksmentaliteit door de eeuwen heen. Bij iedere vorm van staatsindeling is het ” aanpassen”? aan wat en wie?

    (in antwoord op Dead Silence)
   • Templein

    Wat een belachelijke reactie.
    De heer Moscowicz is aandacht- en geldverslaafd. Hij verdient mijn stem niet. Ik wil iemand beoordelen op visie en karakter.

    (in antwoord op Dead Silence)

Reacties niet toegestaan