Het leven van Christina Curry ligt in duigen

Cristina Curry speelde op haar twaalfde al in een realitysoap, The Adams Family. Ze werd door haar moeder Patricia Paay klaargestoomd om ook een ster te worden. En dat is ze nu. Ze heeft volgens de Volkskrant een eigen realitysoap in Los Angeles. Het leed dat haar daarin treft? Een gestolen paspoort waardoor ze niet naar Amsterdam kon om het huwelijk bij te wonen van vader Adam met een naar luxe en geld hunkerend aandachtsmeisje. Ook ging een decente naaktshoot met Playboy niet door en had ze ruzie met Britt over wie er de betere schrijfster was van de twee. Tja, dat is allemaal wel een bewijs van een teleurgesteld leven dat niet over rozen gaat.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Willem Brouwer

  Wat heeft het meisje het toch zwaar. Mijn dochter haar auto is, zonder aanwijsbare reden, door vandalen vernield, haar iphone is gestolen en haar vriend heeft haar, na 3 weken samenwonen, de deur uit gezet. En dan heeft zij het nog niet eens het ergste meegemaakt.

  • Heldoppantoffels

   “Tja, dat is allemaal wel een bewijs van een teleurgesteld leven dat niet over rozen gaat”

   Voor alle duidelijkheid, het betreft hier de conclusie van de schrijver van dit stukje en niet die van Christina Curry zelf.

   Wel een klote periode voor je dochter dan en raar om na 3 weken samenwonen een relatie te beëindigen….dan is jouw dochter vast nog vrij jong. Sterkte!

   (in antwoord op Willem Brouwer)
 2. Indenvreemde

  Ik begrijp werkelijk niet dat men de moeder La Paay noemt en een diva.
  Dfinitie van Diva : The term is used to describe a woman of outstanding talent in the world of opera, and, by extension, in theatre, cinema and popular music. The meaning of “diva” is closely related to that of “prima donna” Bron wiki. Ik weet wel welke vrouw een echte Diva is en dat is niet mevrouw Paay
  Dit soort mensen leven zo ver van de echte wereld af. Zwelgen in hun rijkdom en zucht naar aandacht en vooral zichzelf bere interessant vinden.
  Diegenen die dit soort mensen zo betitelen geven wel aan dat hun intelligentie vermogen op een beneden gemiddeld niveau moet liggen..
  Iedere aandacht is te veel en ergerlijk Dochter lief is met het zelfde verwensausje overgoten. Nee mijn sympathie hebben ze niet

Reacties niet toegestaan