‘André Hazes jr. breekt met moeder en zus’

André Hazes jr. heeft de banden met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne verbroken. Dat vertelt hij aan Story. De vrouwen zouden het niet eens zijn met André's partnerkeuze. De 21-jarige zanger is al een tijd gelukkig met de zestien jaar oudere Monique.

Er gaan al een tijd verhalen dat het niet zo botert tussen Rachel en Monique. André: "Ik vertel gewoon hoe het in elkaar steekt. Ik lieg niet en draai er niet omheen. Waar het precies is misgegaan? Ik weet het niet. Je hoopt dat je moeder trots is op de vriendin met wie je thuiskomt."

André vertelt dat hij het er een tijd moeilijk mee heeft gehad dat zijn moeder niet achter hem stond. Maar op een gegeven moment werd hij boos. "Ik wilde mijn leven er niet door laten beïnvloeden." André nam het drastische besluit zijn moeder en zijn zus niet meer te willen zien. Roxeanne heeft namelijk de kant van haar moeder gekozen. "We hebben afscheid genomen, en dat was het dan. In één klap was ik mijn moeder en mijn zus kwijt." De zanger spreekt zijn moeder en zus helemaal niet meer. "Het was een moeilijk, emotioneel besluit waar ik nu mee leer leven."

De artiest en zijn vriendin verruilen hun appartement in hetzelfde complex als Hazes' moeder en zus binnenkort voor een eensgezinswoning in Vinkeveen. André laat weten dat er in de woning een kamertje is vrijgehouden voor eventuele kinderen.