Guido Weijers goed in gelukkig zijn

Guido Weijers gaat in het najaar de planken op met zijn Masterclass geluk. Over zijn eigen geluk zegt de cabaretier: ‘’Ik heb het altijd wel goed gedaan op de schaal van geluk. Ik ben goed in gelukkig zijn.’’

‘’Nu ik er zo veel over heb gelezen, kan ik ook verklaren waarom dat is’’, vertelt Guido in VIVA. ‘’Ik heb genetisch veel geluk, doe veel leuke dingen, heb een zorgeloos leven en ik haal zingeving uit mijn leven en m’n werk. Dat maakt dat ik gelukkig ben.”

Weijers (38) heeft sinds zeven maanden een vriendin die hij ontmoette in de kroeg. ‘’Twee dagen later zou ze voor drie weken naar Zanzibar gaan om te kitesurfen. Hallo droomvrouw! Ik heb haar naar Schiphol gebracht en een paar dates later hebben we gezoend.”

''Een relatie moet iets toevoegen, vind ik. Een relatie moet niet jouw cirkeltje rond maken, dat moet je zelf doen. Ik heb iemand nodig die weet wie ze is en mij laat zien wie ik ben. De meeste mensen van mijn leeftijd zijn gesetteld. Met een huis, een baan, een hond, kids. Maar vraag of ik zou willen ruilen en ik schreeuw keihard: nee.”

Guido Weijers staat deze week met de show Gabbers in de Ziggo Dome, waarmee hij de draad weer oppakt na een sabbatical.