De foto’s van de topless Kate Middleton mogen niet verder worden gepubliceerd.

De foto's van de topless Kate Middleton mogen niet verder worden gepubliceerd. Dat is dinsdag bepaald door een rechter in Nanterre, een voorstad van Parijs, aldus de Britse zender Sky News. De Britse prins William en zijn vrouw Kate hadden de zaak aangespannen tegen het tijdschrift Closer dat de foto's vrijdag had gepubliceerd. De rechter legde het blad een dwangsom op van 10.000 euro per dag dat de foto's worden gepubliceerd. William en Kate vonden dat hun privacy is geschonden. De foto's zijn volgens hun advocaat genomen tijdens 'een bijzonder intiem moment in het leven van een gehuwd stel'. William en Kate waren op vakantie in Zuid-Frankrijk. Zaterdag publiceerde de Ierse krant Irish Daily Star de afbeeldingen. Het Italiaanse tijdschrift Chi volgde maandag.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Har Davids

  Iedereen met een computer kan de foto’s uit den treure bekijken, al zijn de borsten, door een huwelijk, koninklijk geworden, niet echt heel bijzonder. Het stel had beter kunnen bevestigen dat Kate, vrouw zijnde, borsten heeft en verder de boel de boel gelaten. Als je uit de staatsruif eet op een manier als deze mensen dat doen, moet je je niet druk maken over een topless-foto. De burger heeft er tenslotte voor betaald.

  • kletsmajoor

   Aan de andere kant zijn ze ook geen lijfeigenen van de belastingbetaler. Ze krijgen een salaris voor het vervullen van hun funktie. Daarbuiten hebben ze net zoveel recht op controle over hun privacy als jij en ik.

   (in antwoord op Har Davids)
 2. uknowme

  Blijkbaar moet iedereen zich aan de wet houden en zijn er enkele die boven de wet staan.

Reacties niet toegestaan