“Patricia Paay is een pathologische leugenaar”

Patricia Paay en haar buurman Maarten Oostvogel waren verwikkeld in een rechtszaak over een pantylijn die ze samen exploiteerden. Zij beweerde nog geld van hem tegoed te hebben. Hij zei van niet en kreeg gelijk van de rechter.

Oostvogel is nog altijd woedend. “Ze heeft een jaar lang alles bij elkaar gelogen. Patricia Paay is een pathologische leugenaar. Ze wist vanaf het begin af aan dat ze kansloos was, maar ze heeft wel een jaar lang mijn naam door het slijk gehaald,” aldus de ondernemer in het AD.

Zijn bedrijf verkocht ondergoed en panty’s onder de naam LaPaay. Paay zou daarvoor promotieactiviteiten verrichten, maar kwam een keer niet opdagen. Daarna eindigde de samenwerking. De polderdiva claimde nog een ton tegoed te hebben over 2016 en suggereerde zelfs dat de Noord-Hollandse ondernemer iets te maken heeft met het lekken van haar seksfilmpje, terwijl hij volgens de politie totaal geen verdachte is.

Oostvogel noemt de zaak rond de panty’s een ‘metafoor’ voor de seksfilmzaak. “Ik zeg niet dat zij ze zelf heeft gelekt, want ik heb nergens bewijs voor, maar Patricia Paay verzint wel gewoon alles bij elkaar.”

Bron(nen):   AD