Hoe gewiekst is ‘droomprinses’ Meghan Markle?

De Britten dragen hun nieuwe aanstaande prinses op handen, maar actrice Meghan Markle heeft ook een andere kant en die is minder aangenaam, vertellen bekenden in de biografie A Hollywood Princess van Andrew Morton.

Meghan Markle spreekt vol compassie, heeft een vriendelijke oogopslag en een klassieke uitstraling, maar is ze wel écht de gedroomde echtgenote van prins Harry of acteert ze het alleen goed? In de Verenigde Staten en Canada heeft ze namelijk een heel ander imago. Daar staat ze bekend als kil en berekenend. Zo verbrak ze de relatie met haar ex-man per sms. Toen ze haar rol in de populaire Netflix-serie Suits kreeg, stuurde ze haar trouwring met de post terug.

De roem is haar naar het hoofd gestegen, aldus bekenden. “Er is een Meghan van voor en na de roem,” vertelt een voormalige hartsvriendin. Ook haar halfbroer haalde hard uit naar zijn zus. Hij zegt dat ze een rol speelt en Diana probeert te imiteren. “Dat gaat niet gebeuren. Ze is niet oprecht zoals Diana.”

De Britse media hechten vooralsnog weinig waarde aan de kritiek, maar schrijven wel: Meghan Markle wordt een fantastische prinses. Tot het haar verveelt. Dan pakt ze haar spullen en kijkt ze nooit meer om.

Bron(nen):   AD