Trump wilde grotere borsten voor dochter Ivanka

Voor zij haat vader ging helpen de wereld te leiden probeerde Ivanka Trump succes te hebben als model. Haar vader, een groot liefhebber van vrouwen en organisator van Miss World, hielp haar zoveel hij kon. Toen het niet lukte vertelde hij aan zijn vrienden dat hij haar had aangeraden grotere borsten te laten implanteren. Dat zou haar kansen doen stijgen.

Ze weigerde, ook dankzij de zus van Trump Maryanne, die het een weerzinwekkend voorstel vond van haar broer. Maar inmiddels is het helemaal goed gekomen met haar loopbaan. Trump is dol op zijn dochter met wie hij graag zou daten als ze zijn dochter niet was en van wie hij de billen in een interview bezong als een “piece of ass.”

Het verhaal staat in een nieuw boek over Trump en zijn 5 kinderen (van 3 vrouwen) geschreven door Emily Jane Fox, een topjournalist van Vanity Fair.

Er staan, volgens een voorpublicatie, meer memorabele verhalen in. Zoals het feit dat Donald jr door zijn medestudenten ‘luier Don’ (diaper don) werd genoemd omdat hij volgens zijn kamergenoten regelmatig in zijn bed plaste.

Bron(nen):   People