Eric Corton deelt spectaculaire voor- en nafoto van gewichtsverlies

Het lijkt wel een trend onder BN’ers: in korte tijd heel veel afvallen, al dan niet met een beetje hulp van de plastisch chirurg. Eric Corton deed het zelf. Met spectaculair resultaat.

Het is al enige tijd bekend dat Corton flink wat kilo’s kwijt is. Hij viel in acht maanden tijd 26 kilo af. Hoe hij het deed? “De eerste tien kilo’s vlogen eraf alleen al door de drank te laten staan”, zei hij eerder al tegen het AD. “Sinds ik geen alcohol meer drink, ben ik een man van rust en reinheid.”

Corton liet onlangs voor het eerst in vier jaar tijd nieuwe pasfoto’s maken. Hoe groot het verschil is met toen laat hij zien op Instagram. “Dat ik gewicht kwijt ben is één ding”, schrijft hij bij de voor- en nafoto. “Maar ik ben blij dat ik op dit moment uit mijn ogen kijk als de man rechts… Dat is de grootste winst wat mij betreft”

Pasfoto’s…..geen foto op je ‘leukst’ maar gewoon keihard zakelijk vastgelegd hoe je er bij zit…en dat er in vier jaar een hoop kan veranderen. Dat ik gewicht kwijt ben is één ding…maar ik ben blij dat ik op dit moment uit mijn ogen kijk als de man rechts… Dat is de grootste winst…. wat mij betreft…. #trappen #tweededeel #inhetmoment #blijmens #🙏🏻

Een bericht gedeeld door Eric Corton (@ericcorton) op

Dat is een fotograaf hoor die @timknolofficial !! #blackwhite #nice

Een bericht gedeeld door Eric Corton (@ericcorton) op

Bron(nen):   RTL Nieuws