Voormalige MTV-vj Jesse Camp vermist

Beroemd
door anp
dinsdag, 24 juli 2018 om 1:59
voormalige mtv vj jesse camp vermist1532390667
RIVERSIDE - Familie en vrienden van voormalige MTV-vj Jesse Camp zijn met man en macht naar hem op zoek. De 38-jarige is sinds 19 juli vermist.
De zus van Jesse belde die dag de politie, omdat de oud-vj niet reageerde op telefoontjes van haar en andere familieleden. Dat zou volgens Mariah Camp geen normaal gedrag van haar broer zijn. Wel zou hij de laatste tijd last hebben van depressiviteit.
Volgens de New York Post heeft een ex van Jesse aan de politie verklaard dat ze hem heeft geprobeerd te bereiken, maar dat zijn telefoon door iemand anders werd opgenomen. Diegene meldde dat hij de gsm van de voormalig presentator had gekregen, samen met drie tassen van zijn persoonlijke spullen. Een woordvoerder van de politie van Riverside, even buiten Los Angeles, bevestigt aan verschillende Amerikaanse media dat Jesse vermist is, maar wil verder geen uitspraken doen over de zaak.
Jesse kwam in 1998 als winnaar uit de bus van MTV's talentenshow Wanna Be A VJ. Hij won daarbij 25.000 dollar en een jaarcontract bij de zender. Na dat jaar wilde hij verder als rockmuzikant. In 1999 bracht hij een album uit, Jesse & the 8th Street Kidz, waarop hij onder meer een duet zong met Stevie Nicks.