‘Belgische prins Laurent ontmoette minnares in kraamkliniek waar zijn vrouw Claire beviel’

De Belgische prins Laurent heeft naast zijn vrouw Claire al 7 jaar een minnares. Dit meldt het weekblad Story. De prins heeft Laurence Brichet leren kennen in de kraamkliniek waar Claire bevallen is van hun dochter Louise. De naaste omgeving van Brichet zou al jarenlang op de hoogte zijn geweest van de romance. Dit verhaal is in de Belgische Story te lezen: 'Volgens verschillende bronnen leerde prins Laurent Brichet in het ziekenhuis kennen waar Claire in februari 2004 van Louise beviel. Laurences schoonheid moet hem meteen zijn opgevallen en hij maakte gebruik van zijn status als prins om met succes avances te maken. Beiden beleefden een intense amoureuze periode. Maar zodra de zaak aan het licht kwam, nam Laurence afstand van de prins. Haar collega’s bevestigen dat ze nadien een erg moeilijke periode doormaakte.'    

Bron(nen):   HLN      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Guido Thys

    Correctie: Laurence Brichet is geen Italiaanse (dat zie je al aan de naam). Ze is Belgische en verpleegster in de kraamkliniek.

  2. wezijnniethetzelfde

    Heel veel mannen gaan ” vreemd” als ze bv in het huwelijk moeten treden of inderdaad, babytje is net geboren en vader moet iets doen. Eigenlijk helemaal niet raar, deze ongelofelijke gebeurtenissen in een leven behoren in positieve zin te worden afgereageerd.
    Heel wat anders als de vrouw kanker krijgt, heel veel individuen van het mannelijk soort kiezen het ” hazenpad”. Ronduit bizar.

Reacties niet toegestaan