Festivaldirecteur woedend op Lil’ Kleine: “Hij hoeft niet meer te komen”

Lil' Kleine heeft weer wat mensen tegen zich in het harnas gejaagd. De 24-jarige 'rapper' trad op tijdens een festival in het Vlaamse Beringen, maar daar hoeft hij niet meer terug te komen. De Amsterdammer brak zijn optreden al na 20 minuten af en gedroeg zich buiten het podium asociaal.

"We zijn niet tevreden over hem”, laat festivalbaas Ludo Claes weten. "Eerst en vooral vanwege van zijn gedrag. Zo neemt hij bijvoorbeeld een fles champagne mee op het podium, terwijl het juist de kinderen zijn die voor hem komen. Ook achter de schermen begrijpt hij niet dat anderen bezig zijn met hun materialen en verwacht hij dat iedereen aan de kant gaat voor hem.”

"Zijn vijf bodyguards helpen hem daar wel een handje bij. Ik had al gehoord dat hij een rare vogel was, maar dit sloeg alles. Ik heb hem achteraf niet meer gesproken, misschien maar goed, want dan had ik dingen gezegd die ik beter niet zou zeggen.” Ook toeschouwers waren gepikeerd. "Hij liet weten dat hij geen fan is van België en dus ook geen halfuur hoefde op te treden”, klinkt het.

Bron(nen):   AD