Angelina Jolie gaat weer acteren: het geld is op

Jarenlang hield Angelina Jolie zich bezig mer regisseren en humanitaire werkzaamheden, maar de bodem van haar spaarpot komt kennelijk in zicht, want ze gaat de komende tijd weer volop acteren.

Jolie zei al in 2015 dat ze acteren helemaal niet leuk vindt. "Ik heb me nooit comfortabel gevoeld als actrice en heb nooit graag voor de camera gestaan," liet ze destijds weten. Ze trok zich dan ook grotendeels terug uit de openbaarheid. Maar daar lijkt ze nu van teruggekomen. De komende tijd verschijnt ze in maar liefst drie films.

Want ook in huize Jolie moet er brood op de plank komen. De actrice hield er een nogal extravagante leefstijl op na. Ze reisde rond in een privéjet, droeg steevast kleding van Gucci of Chanel en kocht overal vastgoed. Ook haar scheiding van Brad Pitt heeft een lieve duit gekost. Daarnaast heeft ze zes kinderen groot te brengen.

Gelukkig verkeert Jolie in de luxe positie dat ze enkel maar 'ja' hoeft te zeggen tegen grote filmrollen. Ze verschijnt nu in commerciële kaskrakers, waar ze vroeger vriendelijk voor bedankte.