Tyrese Gibson huilt op social media

Beroemd
door anp
donderdag, 02 november 2017 om 6:23
tyrese gibson huilt op social media1509600491
Tyrese Gibson heeft zijn emoties over het missen zijn dochtertje Shayla via social media geuit. Eerst plaatste hij een video van zeven minuten op zijn Facebook-pagina, waarin hij zijn ex-vrouw Norma Mitchell Gibson er flink van langs geeft.
"Pak mijn schatje niet van me af, ze is alles wat ik heb. Ik heb haar nu al twee maanden niet meer gezien, ik wil haar zien. Ik betaal 13.000 dollar per maand Norma, wat wil je nog meer van me? Waarom haat je me?" zegt de acteur, bekend van The Fast and the Furious, terwijl hij meerdere malen in tranen uitbarst.
Een paar uur na dit emotionele relaas, postte Gibson een nieuwe video op Instagram, waarin hij zijn fans gerust stelt door te melden dat alles goed met hem gaat. Hij zegt dat hij geen zanger, acteur, beroemdheid of producer is, maar boven alles een vader. En dat hij zijn privéleven nooit eerder zo geopenbaard heeft.
Norma beschuldigt Gibson van huiselijk geweld. De acteur heeft daardoor een tijdelijk contactverbod opgelegd gekregen en mag de tienjarige Shayla niet zien. Dat was voor hem de reden om los te gaan op social media.