Angstige indianen werpen speren als ze voor het eerst een vliegtuig zien

Een vliegtuigje vloog laag over een stuk oerwoud in het grensgebied tussen Brazilië en Peru. Het vliegtuigje was daar om het land op te nemen, maar stuitte op een kleine stam Indianen, waarvan niemand het bestaan kende. Ook de Indianen hadden nog nooit van zo dichtbij een vliegtuig gezien en ze waren niet blij. article-0-1CAA7E0B00000578-672_634x434 article-0-1CAA7E1800000578-707_634x415 article-0-1CAA7E2000000578-476_634x534 article-2592321-1CAA7E2400000578-874_634x509

Bron(nen):   Daily Mail      

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. malky

  Het lijkt op het compleet in scene gezette bericht van een aantal jaar geleden.

 2. Pietje_Precies

  Zo zou Quincy Gario ook lopen als Suriname nooit gekolonialiseerd was. En maar piepen als slachtoffer.

  • Oh_Oh_SarCastro

   Goh, wat zou hij toch blij zijn dat jouw voorouders zijn land en mensen op elke denkbare manier hebben uitgebuit, verkracht, vernederd, verkocht en vermoord om nu het privilege te hebben om in een OH ZO mooi land als NL te mogen wonen, en ieder jaar gelukkig nog op subtiele manier er aan herinnerd te kunnen worden wat Nederland met zijn mensen heeft gedaan. Inderdaad, die Quincy is veel beter af dan die gekke indiaantjes met hun hutjes en speertjes, en hun vrijheid van onderdrukking en slavernij. Goed punt hoor. Pietje Precies..

   (in antwoord op Pietje_Precies)
   • Pietje_Precies

    gut gut, wij hadden 70 jaar geleden een behoorlijk probleem met de Duitsers. Volgens mij zijn we er al grotendeel overheen als samenleving. Maar die huilebalken maar slachtofferdenken over iets wat meer dan 200 jaar geleden gebeurde, en werkelijk nul komma nul impact heeft op je huidige leven. Get a life!

    (in antwoord op Oh_Oh_SarCastro)
    • Oh_Oh_SarCastro

     Eerst zeg je dat Quincy blij moet zijn met de kolonisatie van Suriname omdat hij nu in NL kan leven. Nu zeg je dat die kolonisatie van meer dan 200 jaar geleden nul komma nul procent impact op zo iemand heeft. Voor het gemak vergeet je even dat die persoon op een totaal ander continent is opgegroeid. Schop jij altijd zo je eigen argumenten onderuit of kick je erop om jezelf op internet voor aap te zetten? Maar goed, volgens jouw wijsheid schijn ik “a life” nodig te hebben dus dat zal ik dan maar doen. In discussie gaan met iemand die zichzelf vast lult na 2 posts daar is ook geen uitdaging in te vinden.

     (in antwoord op Pietje_Precies)
     • Pietje_Precies

      wat het continent waar je opgroeit ermee te maken heeft ontgaat me een beetje. Ik ga ervan uit dat Gario gewoon in NL geboren danwel getogen is overigens. Misplaatst slachtofferdenken lijkt me aangetoond. Of loop jij met misplaatste schaamte als blankmensch een blokje om als je een neger ziet. Immers je eigen voorouders hebben hartelijk van hem geprofiteerd, dus ben je medeschuldig! de slavernij-huilebalken van vandaag moeten “een life getten”, maar zo te zien aan je heftige reactie kun jij er ook wel één gebruiken.

      (in antwoord op Oh_Oh_SarCastro)
     • Oh_Oh_SarCastro

      Beste Pietje Precies, als mijn punt met betrekking tot het continent waar Quincy oorspronkelijk vandaan komt je is ontgaan dan is dan mijn fout. Dokter schijnt wel te begrijpen wat ik bedoel dus ik heb klaarblijkelijk jouw capaciteit tot begrijpend lezen wat overschat. Daarvoor mijn oprechte excuus. Ik moet wel een beetje lachen dat je er vol automatisch van uit gaat dat ik een blank persoon ben en schuldgevoelens koester naar negers omdat mijn voorouders hebben geprofiteerd van de slavernij in Suriname. Met die manier van denken kom jij waarschijnlijk tot dergelijke conclusies dat ik heftig reageer, geen leven heb en dat ik stem op de PvdA of de SP.

      (in antwoord op Pietje_Precies)
    • Dokter

     We hadden geen problemen, want wij waren niet de grootste slachtoffer. De slachtoffers waren joden, zigeuners en homo’s. En nog steeds zijn de joden(Israel) er niet over heen. Dat vind ik terecht als je geen misbruik maakt en je aanstelt.
     Bovendien vindt Quincy nog steeds dat hij gediscrimineerd wordt en daar is hij op tegen. Niet over 200 jaar geleden wat er gebeurd is. Alleen herinnert zwarte piet daaraan en daar is hij op tegen. Begrijpelijk

     (in antwoord op Pietje_Precies)

Reacties niet toegestaan