Kans op doorstart Free Record Shop vrijwel verkeken

Er leek een kans dat investeringsmaatschappij ProCures een deel van de winkels van de Free Recordshop ging redden. Pro Cures wist eerder al de bijna failliete boekenketen Selexys te redden. Maar dit keer lijkt het niet te lukken. Belangrijke reden: er komt geen hond meer in de winkels sinds het faillissement werd uitgesproken. ProCures in het FD: ‘De Nederlandse bezittingen zijn zo dood als een pier’. Bijna zes weken nadat eigenaar Hans Breukhoven ProCures polste voor een overname, is de omzet van de Nederlandse winkels met 80% teruggelopen. Er leek al overeenstemming over de Belgische vestigingen van FRS. Maar ook die is van de baan. De 350 mensen die nu nog voor de platenwinkels werken verliezen vermoedelijk allemaal hun baan, al hebben de curatoren de hoop nog niet helemaal opgegeven

Bron(nen):   Het Financieele Dagblad      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. catchit64

    Triest voor het personeel maar zeg nou zelf… wie koopt er nog een CD of DVD?
    Ik betrap mezelf erop dat ik al jaren geen CD meer heb gekocht en toch helemaal op de hoogte ben van alle nieuwe muziek in het genre wat ik mooi vind.

    Lang leve Spotify en voor de filmliefhebbers komt daar binnenkort Netflix bij heb ik begrepen. Dan is het wel verdomd lastig om aan beeld en geluid nog geld te verdienen.

Reacties niet toegestaan