McDonalds gaat meer kip verkopen

Het is niet voor de hand liggend voor een hamburgerketen maar McDonalds gaat het toch doen: mee werk maken van kip en kipproducten. De nieuwe CEO van het bedrijf, Don Thompson, zegt dat via Bloomberg tegen de beleggers. Want het moet uiteraard leiden tot meer business en meer winst. Dat zal langs twee wegen gaan denk Thompson. Allereerst is kip goedkoper dan rund, zodat de producten goedkoper kunnen worden aangeboden. Dat is goed in markten waarin mensen minder te besteden hebben, met name in de VS en Europa. Maar daarnaast heeft McDonalds onderzocht dat kip eerder wordt geassocieerd met gezond dan rund

Bron(nen):   Bloomberg      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Indenvreemde

    Ben ooit eens naar McD geweest maar wat een desillusie.Vooral omdat ik trek had. Ik moest allerlei toeren uithalen om het gekleurde karton te openen en wat ik zag vervulde me van afgrijzen.Heb ik hier $5 voor betaald? Een keer slikken en het is weg.
    Kip is gezonder dan rund zegt McD. Wat een bedrog.Niets is ongezonder dan het fastfood vreten.
    Weet u waar die zogenaamde hamburger uit bestaat? Of het nu van het rund is of de kip het blijft afval vlees gelardeerd met een blaadje sla en veel vette saus. Brr geef mijn portie maar aan Fikkie,als die het al moet.

Reacties niet toegestaan