The Streamers massaal bekeken: dit zijn de hoogtepunten

Meer dan 2,4 miljoen mensen in ruim honderd landen keken naar de livestream van The Streamers. De groep Nederlandse artiesten raakte een gevoelige snaar in coronatijd met hun optreden in de Efteling.

Emma Heesters trok de meeste aandacht. Op Twitter is ze al de hele ochtend trending vanwege haar zangkunsten gisteravond. Samen met Guus Meeuwis en Nick Schilder zong ze onder andere It's beginning to look a lot like Christmas. Suzan en Freek gaven samen met Meau een mooie versie van Piano Man ten beste. Er was een ode aan Peter R. de Vries en Diggy Dex sloot met Guus Meeuwis op ontroerende wijze af met een samenvatting van 2021. Er werd en passant nog 500.000 euro op gehaald voor UNICEF.

The Streamers gaven in coronatijd al eerder optredens, onder meer met Koningsdag. Doordat alle concerten niet door konden gaan, besloot de gelegenheidsformatie, waar onder anderen ook Maan, Acda en De Munnik, Miss Montreal, Roel van Velzen, Nick en Simon en Danny Vera deel van uitmaken, via een livestream concerten uit te zenden, steeds met groot succes.