Het laatste woord over de ideale penis: 7,6 centimeter

Veel is er onderzocht over hoe groot een penis volgens vrouwen idealiter moet zijn. De uitslagen van die onderzoeken verschilden nogal. Volgens Brian Mautz,van de Australian National University in Acton, omdat de lengte van de penis werd onderzocht los van het hele uiterlijk van een man. De (gemiddelde) vrouw wil een man die en redelijk lang is en goed gebouwd, en symmetrisch en goed geschapen. Een los onderdeel van die wensenlijst onderzoeken geeft geen goed beeld. Mautz deed daarom onderzoek waarin alle aspecten werden meegewogen. En dan blijkt dat de goed gebouwde, lange man met een kleine penis het wint van het dikkerdje met een lange lul. Maar het dikkerdje wordt wel aantrekkelijker, naarmate zijn penis langer is. Het ligt dus gecompliceerd. Maar er komt uit het onderzoek ook een duidelijk antwoord. De lengte van de penis maakt een man aantrekkelijker tot dat de lengte van 7,6 centimeter is bereikt. Nog langer maakt dan niet zoveel meer uit. Overigens blijkt uit het onderzoek dat de lengte van de penis een vrouw wel degelijk interesseert.

Bron(nen):   News Science Magazine      

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. grasspriet

  Beste WIK redactie, hebben jullie nou echt geen andere berichten te melden dan hoe lang het duurt voordat een vrouw durft te plassen in het bijzijn van haar partner of over de ideale lengte van een penis?

  Ga alsjeblieft wat zinnigs publiceren!

 2. RhodBerth

  Ik zie op WIK heel veel andere type berichten staan…..

 3. bruno

  Aan de titel van het artikel had je kunnen weten waar het over ging. Simpelweg niet klikken de volgende keer. Er zijn genoeg mensen die dol zijn op dit soort wetenschappelijke maar onbelangrijke feitjes dus vooral door blijven gaan. Er zijn genoeg nieuwssites die zich alleen bezighouden met belangrijk nieuws.

  Wat me wel stoort is dat ‘ligt’ in artikel als ‘licht’ wordt geschreven.

  • Paulraw

   ”Wat me wel stoort is dat ‘ligt’ in artikel als ‘licht’ wordt geschreven.”
   Dat is standaard op WEL.Spellingsfouten zijn hier de norm ,hoe vaak mensen er ook op reageren.
   Wel stoere platte straattaal,”het wint van het dikkertje met een lange lul”.Maar dan toch maar liever ligt i.p.v. licht .
   PVV spellingslexicon.

   (in antwoord op bruno)
  • grasspriet

   Uiteraard wist ik waar dit artikel over ging aangezien dat moeilijk te missen is met de titel. Ik heb het artikel dan ook niet gelezen maar enkel een reactie geplaatst om mijn ongenoegen aan WIK bekend te maken.

   (in antwoord op bruno)
   • RhodBerth

    U struint het hele internet af om op alle websites waar dingen op staan die u niet wilt lezen een berichtje achter te laten waarin u uw ongenoegen uit?

    (in antwoord op grasspriet)
 4. janneke123

  7,6 cm?

  • Apekool

   Als ‘ie slap is (de WEL redactie kon ‘flaccid’ niet vertalen denk ik).

   @redactie: als je dan zo’n nonsens berichtje plaatst, vat dan ook de inhoud samen. Copy-paste van een paar google-translate zinnen is geen samenvatting.

   (in antwoord op janneke123)
  • i7

   zou het 17,6 kunnen zijn ?? 1 per ongeluk weggelaten

   (in antwoord op janneke123)
   • Kamikaazkop

    Nee, het gaat zoals Apekool al zei om een “flaccid penis” …….. slap dus.

    (in antwoord op i7)
    • Betweter

     Maar wat is het belang van de lengte van een slappe penis? Daar heeft een vrouw toch niks aan?
     Bloed-… vs vlees… en die 7,6cm zegt niks meer 😉

     (in antwoord op Kamikaazkop)
 5. i7

  lol … wat een slurf even meten hihi

  • John

   In rare souvenir winkeltjes verkochten ze vroeger langwerpige doosjes met een plastic dekseltje en één open korte zijde. Op de lange zijde was een cm-verdeling aangebracht. “Piemelmeter” stond er op dat ding. De streepjes stonden erop van 1 t/m 20 cm. Het zegt even weinig over de werkelijkheid als dit “wetenschappelijke artikel. Hou hem svp in je broek, zou ik zeggen, de leeftijd van nieuwsgierigheid zijn we toch wel voorbij…?

   (in antwoord op i7)
   • i7

    leuke reactie van je.. mijne was maar een grapje. idd de leeftijd van nieuwsgierigheid zijn we echt wel voorbij

    (in antwoord op John)
 6. Kamikaazkop

  “A man’s overall attractiveness to a woman, researchers have found, depends in part on the trio of height, body shape, and penis size.”

  En de hoeveelheid geld die de man elke maand op zijn rekening bij geschreven krijgt.

  • Dead Silence

   Wat zeg jij me nou??? Bijvoorbeeld, voetbalvrouwen vallen toch niet op geld of roem? Die vallen voor de intelligentie en uiterlijk van manlief. Ik ben het dus niet eens met uw statement.
   Er zijn wel groepen dames (en heren) die richting primaten evolueren. Ik denk dat dit onderzoek zich voornamelijk daarop richt.

   (in antwoord op Kamikaazkop)
 7. Kamikaazkop

  Hoe zit het trouwens met intelligentie? Is dat ook nog een factor die mee telt? Of geld dat alleen voor sommige vrouwen?

 8. Bert Hilhorst

  Sneijder heeft wel een lange lul.

 9. jan bosscher

  Die 7,6 cm, is dat na een barre schaatstocht?

 10. Heldoppantoffels

  Mooi onderzoek, Brian Mautz heeft zeker zelf een klein pikkie. Een preek voor eigen parochie noemen we dat!!!!

 11. johandevri

  WTF is dit nieuws????

 12. trixie mixie

  beter ene kleine rappe dan een lange slappe

 13. snowyboyclub

  Goed artikel..algijd wordt er gepraat over de grote van de borsten van de vrouwen. Nu er ineens aandacht wordt besteed aan de ideale penismaat mag er niet over gediscussieerd worden. Inderdaad is een kleintje niet zaligmakend al denken mannen dat het wel zo is. Een goed geschapen man die alle liefdestechnieken goed beheerst en teder overkomt is de beste minnaar. Een flinke penis kan veel verschil maken voor de vrouw

Reacties niet toegestaan