De lengte van de gemiddelde penis staat nu vast. Wetenschappelijk

We weten het nu zeker. Een gemiddelde penis in opgewonden toestand is 14,5 centimeter lang. Tot nu toe moesten we het doen met cijfers van mannen die zelf opgaven wat de lengte was. Dat kan leiden tot verkeerde schattingen. Het is ook een probleem om een goed onderzoek te organiseren. De kans dat mannen onder de koele ogen van wetenschappers met duimstokken een volle erectie krijgen is niet erg groot. Dit onderzoek was dan ook anders. mannen kregen een condoom mee, dan paste bij de maat die ze eerder hadden opgegeven. Als de condoom lubberig terugkwam, dan hadden ze overdreven. En als hij overspannen terugkwam, kleinere kans, dan gokten ze te laag. En zo werd na enige pogingen uit de test groep de gemiddelde feitelijke lengte vastgesteld. 14,5 centimeter.

Bron(nen):   The Atlantic Wire      

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  De afgelopen maanden kwam er een afgesneden penis, de penis van een Tapir, keelkanker door te veel penis in je mond, de penis cactus, de ideale penislengte, de penis van Jon Hamms, de rits als vijand van de penis, voetballers die naar hun penis grijpen bij een doelpunt, besneden penissen zorgen voor minder seksgenot en ga zo maar door.

  Wie weet ik niet, maar iemand op de redactie heeft een penis complex als je het mij vraagt 😉

  • FritsB

   Makkelijk uit te vinden. De naam van de redacteur staat er doorgaans bij …

   (in antwoord op catchit64)
 2. Dead Silence

  Tis allemaal volkomen kut, dit.

 3. input@nu

  als we nu alle mannelijke lezers vragen om eerlijk en anoniem (voor zover dat bestaat) bij deze een opgave te doen van hun lengte? Dan kunnen de statistici daar mee aan de slag!

  • input@nu

   dames mogen ook meedoen als ze een mannelijke partner hebben. Meten is weten!

   (in antwoord op input@nu)
  • janneke123

   Size does matter dat wel, maar wanneer is iets perfect?

   (in antwoord op input@nu)
  • Stefan van Westing

   Ik wil die van mij best hoogst persoonlijk laten meten op locatie, zelf meting is geen vertrouwelijke informatie, met 19 cm L en 15 cm omtrek kan ik de score voor blanken wel wat omhoog helpen 😛

   (in antwoord op input@nu)
 4. camyl

  beter 1 penis in de vrouwenhand, dan 10 op de vlucht!

 5. RhodBerth

  Je kunt het onderzoek ook gewoon door knappe vrouwelijke onderzoekers laten uitvoeren, dan is het en wetenschappelijk, en kan het in volle stand gemeten worden.

 6. marianne martens

  Toch niet zo’n beroerd onderzoek. Misschien ( zie hieronder geschreven door RhodBerth ) een onderzoek laten doen door knappe mannelijke wetenschappers, die de Cavum Uteri ( baarmoederhals ) op de lengte van de ingang gaan onderzoeken. Een in plastic tabelletje in je borst- kontzak erbij, je kunt meteen zien hoe klein- groot de uit- en ingang van de hals en de penis is.

 7. snowyboyclub

  Ik heb wel eens spontane erecties gezien van mannen rondom Welness sauna accommodaties. De gemiddelde lengte is rond de 15 cm. Maar ik moet er ook erbij zeggen dat er grootgeschapen gasten waren van rond de 20 cm.
  Het heeft ook met ras en leeftijd te maken. In mijn amateur voetbalclub heb je een paar blanke engelse boys met slap rond de 11 cm. Daartegen een vietnamese man met een heel dun klein pikje van rond de 3 cm slap. Een surinamer die een flink dikke had van 12 cm in slappe toestand. De blanke en de negers zijn gewaagde concurrenten betreft penislengte, aziaten de verliezers. Bij mannen met obesitas zit de piemel meer verstopt achter een vetlaag bij de buik. Lange jongens hebben vaak ook een lange lul.
  Betreft leeftijd heeft een jongen in groep 7 nog een piemelke. Maar in de brugklas kan een puber al een grote penis bezitten van een volwassen man . Op naturisten stranden en sauna’s genoeg voorbeelden van penissen gezien.
  Voor een volwassen blanke vrouw is minnaar met eentje van 16 cm en 45-55mm doorsnede dikte een perfecte maat waar je alle standjes mee kan doen. Een orgasme via de penis is met zo’n formaat goed mogelijk. Gezien de vibrators en dildos die ze in de seksshops kopen ook in die lengte medium en large zijn.
  Afrikaanse zijn wat meer verwend en hebben een iets diepere wijde vagina. Daar spelen de negers uit Kenia met hun 16-21 cm in erectie goed op in.
  Thaise vrouwtjes prefereren toch liever een blanke penis van een nederlander, alhoewel een vagina krapper is. Een aziatische man heeft gemiddeld een erectie van 9 cm en 30 mm dunne slangetje.

  • Stefan van Westing

   Blanken hebben trouwens consistent de records voor grootste natuurlijke penis in handen, of beter gezegd tussen de benen.

   Die paar negers met paardenlullen in porno zijn injectie-gekweekte misbaksels, ze kunnen uberhaubt niet eens naar binnen.

   (in antwoord op snowyboyclub)
 8. Stefan van Westing

  Ha, met 19 cm L en 15 cm omtrek mag ik van geluk spreken, dikke lul met dat negers de grootste lul hebben, alle meisjes die ik knal zeggen dat ze nooit een neger met zo’n lul hebben gezien.

Reacties niet toegestaan