Zo ziet een McDonalds hamburger er uit na 5 jaar
Marshall V. King, de hoofdredacteur van een krant in Indiana stopte op 2 juli 2009 een McDonalds hamburger in zijn kast om te zien wat er zou gebeuren. Nu, vijf jaar later, is er een antwoord op die vraag: er gebeurde bijna niets. De hamburger is wat gekrompen, maar hij lijkt nog op een hamburger en hij ruikt ook als een hamburger. Voor het broodje geldt hetzelfde.
Volgens McDonalds blijven hun spullen niet zo mooi door chemische middelen. Het is allemaal puur natuur, zegt een woordvoerder van het bedrijf. "Vermoedelijk was het erg droog op de plaats waar de hamburger werd bewaard," luidt de verklaring.
Goh, alweer iemand die mcdonalds voer conserveert.
Velen gingen hem voor.
Is het niet tijd voor een top-10 van mensen die mac burgers bewaren ?
Precies, dit bericht is al zo oud als de hamburger zelf.
(in antwoord op harrr)dat is paradoxaal onmogelijk
(in antwoord op Kopje thee)Het is pas een zinvol experiment als je ernaast een vers gebakken hamburger van een kwaliteitsslager bewaart, of zijn we bang dta het dan lang niet zo spectaculair is?
Met nadruk op “kwaliteits” want de kant-en-klare hamburgers van de mindere slagers of het “vers”vak in de supermarkt bestaan voor maximaal 85% uit vlees. De rest is glucosestroop, bindmiddelen, “gistextract” of “gehydroliseerd eiwit” (schuilnamen voor smaakversterkers). Een en ander is per definitie dus niet beter of slechter dan een hamburger van een fast-foods keten.
(in antwoord op KritischeMassa)In een land waar je van kijken naar eten al amoeben-dysenterie oploopt moet dit toch een verademing zijn. (Airconditioning op kantoor helpt een hoop bij conseveren).