Oudere Marokkaan: PVV is best oke

Mijn vader was deze week in Nederland. Na zijn pensionering heeft hij de eerste vlucht naar Marokko genomen en zo nu en dan laat hij, geheel onverwacht zijn gezicht zien in Nederland. Hij is een raar sujet. Zeker niet dom, maar wel erg PVV. Een stroming waar veel oudere Marokkanen best wel wat voor voelen, zo hoor ik ook van mijn Marokkaanse vrienden. Deze keer was Marokko het doelwit van zijn niet aflatende stroom commentaar. De koning, de islam en de zorg; alles kwam aan bod.   Lees hier verder

Bron(nen):   Moeten we niet willen      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Calhoun84

  Gaat dit nou om een Nederlander die woont in Marokko en loopt te klagen over de Islam? En deze man zou erg PVV zijn? Nou dat is dus geen PVV, de PVV vind dat je je als gast aan moet passen.

  • kletsmajoor

   Lees de titel nog eens.

   (in antwoord op Calhoun84)
   • Calhoun84

    Ach zo, dan is de kop geen goede samenvatting van het verhaal eronder…

    (in antwoord op kletsmajoor)
    • kletsmajoor

     Dat heet onkenning.

     (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Nee hoor, ik vind het gewoon een slechts stuk, zonder een rode draad, dat niet heel erg duidelijk is. Dat er oudere Marokkanen zouden zijn met PVV sympathieën al een tijdje bekend.

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • iembam

      De clou is namelijk PVV is een partij voor klagende mensen. Is ook niet zo gek de meeste startende kleine partijen zijn tegen partijen die een anti geluid laten horen om gehoord te worden. Zo zijn de P voor de Dieren en de SP ook begonnen.

      Wat echter geestig is dat er hier ook een generatie kloof valt op te merken tussen de zoon (geen PVV) en zijn Vader (wel PVV)

      PVV wordt vaak een racistische partij genoemd. Het begint interessant te worden als islamitische buitenlanders (het doelwit van het racisme) PVV’ers blijken te zijn. In hoeverre is de PVV dan nog racistisch en wat is racisme eigenlijk?

      voor je het weet is de PVV een oudere partij voor gepensioneerde Marokkanen…ga dat maar uitleggen in Venlo.

      (in antwoord op Calhoun84)

Reacties niet toegestaan