Jammer, Femke, dat je minstens zo lui en voorspelbaar bent

Vorige week boog ik me over de djihadgangerduiders. In het bijzonder reageerde ik op een stukje van Femke Halsema. De ex-politica wil doorgronden waarom jongelieden het Westen zo haten. Pas als we dat snappen, wijsneusde ze op De Correspondent, zullen we in staat zijn hun 'de wapens uit handen te slaan'. De Halsema's van deze wereld denken dat een halsafsnijder diepe motieven móet hebben Ik betoogde dat zulke pogingen vruchteloos zijn. Daarbij vroeg ik me af of er in de jaren dertig en veertig óók opiniemakers waren geweest die zich ijverig verdiepten in de motieven van Nederlandse SS-vrijwilligers. Mij leek het kras. Denken dat je het Kwaad altijd kunt doorgronden, is typisch een preoccupatie van dit tijdsgewricht.   Lees verder bij Trouw

Bron(nen):   Trouw      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. ernie

  Femke is niet alleen lui, maar ook dom. Slim en lui is een prima combinatie, maar dom en lui is voor opportunisten en dat is ze ook.

 2. Burgermans

  Typisch voor mensen die hun wereldbeschouwing op hun idealen baseren in plaats van andersom.

 3. Jorden

  Dat onderzoek naar diepe motoieven is helemaal niet nodig, dit gedrag komt voort uit hun religie. Maar dat past niet in haar straatje en dus is er onderzoek nodig. Klep houden en hup bij mij in bed springen want verder is het wel een lekker wijf.

  • Jorden

   o nee, dan krijg ik ruzie met de vrouw, toch maar niet..

   (in antwoord op Jorden)
  • Hector

   U moet nodig naar de opticien. Bij een dergelijke feminazi stolt bij mij spontaan de bloedcirculatie en daar kan geen strip viagra wat aan veranderen. Tevens krijg ik braakneigingen van dergelijke vrouwen.

   (in antwoord op Jorden)

Reacties niet toegestaan