3 dingen die de man haat aan de vrouw

Schreeuwende vrouwen zijn niet het enige waar mannen een hekel aan hebben. Volgens 'Your Tango Expert Blogger' David M. Matthews halen ook de volgende dingen het bloed onder de nagels van de man vandaan:
 1. Negatieve vergelijkingen Mannen zitten niet te wachten om op een ongunstige manier vergeleken te worden met de vader, broer, of ex van zijn vriendin. Het geeft ze een slecht gevoel over zichzelf maar zorgt ook voor irritatie. Als de man echter op een gunstige manier vergeleken wordt, met wie dan ook, streelt dat hun ego.
 2. Suggesties geven voor verbeteringen Vrouwen hebben de neiging de man te veranderen, terwijl de meeste mannen tevreden zijn met zichzelf. De pogingen voor een 'make-over' maken mannen boos en kunnen daarom maar beter achterwege gelaten worden.
 3. De zin: 'Je zou moeten weten waarom ik boos ben' Mannen kunnen geen gedachtes lezen en zijn zich vaak niet bewust van de verborgen betekenissen in de communicatie van een vrouw. Wanneer de man de vrouw niet begrijpt heeft dat niets te maken met desinteresse, maar met miscommunicatie.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Edward_II

  Tjeemig, mannen zijn net mensen!

 2. M Tex

  Dit is 100% waar.

 3. marianne martens

  3 dingen die de vrouw haat aan de man:
  – dat hij zijn eigen verhaal in verschillende variaties verteld, zonder een vraag te stellen;
  – dat hij zegt de vuilnisbak buiten te zetten en het niet doet;
  – dat hij continue zo’n “onrustig” vogeltje in zijn broek heeft hangen wat steeds maar afleidt
  van je huishoudelijke taken.

Reacties niet toegestaan