Dit vinden Amerikanen van seks op het werk

Vorige week verscheen in Business Week een spraakmakende column over seks op het werk. Strekking: we moeten er niet moeilijk over doen. Dat vinden de meeste Amerikanen ook, blijkt uit dit onderzoek. Velen zijn zelf wel eens verliefd geweest op een collega, of die collega op hen. En de meeste ondervraagden vinden het niet zo'n probleem (klik op de eerste afbeelding voor de slideshow) [gallery link="file" order="DESC" columns="1"]

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne MARTENS

  laten we het op het werk vooral hormonaal spannend en leuk houden, dan vergeten we snel de maandagochtend, wachtend in de winderige koude, op de trein rechtstreeks naar het werk

  • JOHNN

   Ha ha, je hebt gelijk, een flirt of verliefdheid kan het werk heel wat veraangenamen, maar … ‘seks op het werk”? dat staat in de kop, ik kan me leukere plekken voorstellen.

   (in antwoord op marianne MARTENS)
   • marianne MARTENS

    ja, het blijft wat vreemd, toch heb ik wel eens een deur open gedaan, er lagen 2 mensen op het bureau te vrijen, zo klassiek filmisch en heftig, dat ik schielijk en rennend door de gangen ben weggevlucht. In die tijd hield je je mond, het was zowel in de stad/ dancings, de Kring ( uitgenodigd ) etc als werk/prive, een code van geheimhouding.

    (in antwoord op JOHNN)
    • JOHNN

     Ja, daarom is het in Amerika ook “not done” om de deur van je kamer dicht te houden als je bezoek van “de andere kunne” hebt. Dan verbazen mij toch de uitkomsten van die enquete. De angst is hevig in de VS: je hebt het gezien met Lubbers, voor je het weet sta je “in court”..
     Ik dacht ook dat men in NL inderdaad discreet was, maar meestal lekken de geheimen na verloop van tijd toch uit. Tijden veranderen he?

     (in antwoord op marianne MARTENS)
     • marianne MARTENS

      ja, en het beste is je aan te passen ( gedeeltelijk )

      (in antwoord op JOHNN)
 2. Pietje_Precies

  in elke sociale omgeving ontstaan relaties. ook op het werk. Om nou iedereen onzijdig te verklaren is waanzin. Ook of zelfs JUIST op het werk kom je in aanraking met leuke mensen. gek he, dat daar wat uit voortbloeit? Dat je daar als bedrijf wat mee moet, is duidelijk. Prima als je een relatie hebt, maar als je dan de schijn tegen hebt, werkt het contraproductief. niet in het belang van de werkgever. Niet alle relaties zijn consequentieloos.
  kortom niet spastisch doen en er gewoon professioneel mee om gaan.

 3. Kamikaazkop/Hobbykip

  Jammer dat de antwoorden niet zijn opgedeeld in mannen en vrouwen.

 4. Spiegelbeeld

  Wat een perverse cultuur zeg

Reacties niet toegestaan