Wat mannen en vrouwen van elkaar willen tijdens de eerste date

Gescheiden mannen van in de 40 die er weer op uitgaan, het wordt ze soms niet makkelijk gemaakt. Die mannen hebben dan ook bepaalde wensen als het om het gedrag van hun dates gaat. Een opsomming uit de Huffington Post: 1. 'Als we elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet, wees dan alsjeblieft duidelijk over of we elkaar begroeten met een zoen, een hand of een omarming. Het maakt niet uit wat het wordt, zolang het maar niet een gênant misverstand wordt'. 2. 'Vergeet alsjeblieft de 10 domme dingen die ik zeg en doe, want ik ben zenuwachtig. Bij de volgende afspraak ben ik al veel beter, dat beloof ik'. 3. 'Vraag niets over waarom ik gescheiden ben. Ik weet dat je dingen over mijn vorige relaties wil weten, maar heb even geduld'. 4. 'Laat me de deur voor je openhouden'. 5. 'Leg je telefoon op tafel als je hartchirurg bent en je misschien levens moet redden. Leg anders je telefoon weg'. 6. 'Bied aan te betalen. Ik vind het geen probleem om te betalen, maar probeer het tenminste. Reik naar de rekening zodat wij kunnen zeggen, 'nee, ik trakteer'. Daarmee laat je zien dat je je best doet voor een leuke avond'. 7.  'Geef complimenten. Ik sport om gezond te blijven maar ook zodat vrouwen kunnen zien dat ik een man ben die goed voor zichzelf zorgt'. 8. 'Een beetje bemoediging helpt. Als je het leuk hebt, zeg dat dan'. 9. 'Discussieer! Leg ons het vuur aan de schenen. Daag ons uit, daardoor weten we dat je echt geïnteresseerd bent'. 10. 'Een hand of een arm aanraken mag best, daarmee toon je interesse'. 11. 'Praat niet slecht over je ex. Ik denk alleen maar dat je dan straks ook zo over mij praat met iemand anders'. 12. 'Als ik je bel na onze eerste afspraak, neem dan op. Als ik je bel, dan ben ik écht geïnteresseerd!'   En dit willen de vrouwen van de mannen tijdens het eerste afspraakje:   1. 'Praat niet over je seksleven of het ontbreken daarvan'. 2. 'Laat mij ook eens betalen. Dan voel ik me gelijkwaardig in plaats van iemand die verwacht dat er voor haar gezorgd wordt'. 3. 'Wees eerlijk over wie je bent en wat voor soort relatie je wil en aankunt'. 4. 'Praat met me en vraag niet meteen waar dit heen gaat'. 5. 'Laat het merken als je zenuwachtig bent. Wij zijn dat ook'. 6. 'Bestudeer de rekening niet tot in detail. Ik voel me toch al zo naar als jij alles betaalt'. 7. 'Hou de deur open en schuif mijn stoel aan'. 8. 'Stuur vóór de date alsjeblieft geen naaktfoto's'. 9. 'Begin niet over je afkeer van monogamie en relaties. Neem liever wat langer de tijd na je scheiding voordat je weer uitgaat'. 10. 'Behandel ons als een prioriteit en niet als mogelijkheid'.

Bron(nen):   Huffington Post      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  “6. ‘Bied aan te betalen. Ik vind het geen probleem om te betalen, maar probeer het tenminste. Reik naar de rekening zodat wij kunnen zeggen, ‘nee, ik trakteer’. Daarmee laat je zien dat je je best doet voor een leuke avond’.”

  “Oh, we need to pay the bill,” said Elle, before moving the paper over to Mark’s side of the table.
  Mark then asked if she was giving the bill to him, and Elle replied by saying: “Of course I’m giving it to you. I never pay on dates, why would I?”

  http://mashable.com/2015/10/16/first-dates-who-pays-bill/#4owm.ctWbOqd

 2. Oh_Oh_SarCastro

  Als je date van je verwacht dat jij voor de rekening opdraait zouden er toch wel belletjes bij je moeten gaan rinkelen.

Reacties niet toegestaan