Vrouw laat maaltijd bezorgen bij vriend en doet nare ontdekking

De Amerikaanse Kayla Speer wilde haar vriendje verrassen met een maaltijd. Volgens eigen zeggen moest hij heel hard studeren dus kon hij wel een verkwikkend maaltje gebruiken dacht Kayla. Maar de bezorger ontdekte dat hij iets heel anders aan het doen was.

“Toen ik mijn bestelling deed bij Jimmy John’s, vertelde ik dat het voor mijn vriendje was en dat ik er niet bij zou zijn als de maaltijd geleverd zou worden omdat ik 3 uur verderop woon”, vertelt ze. “Ik vroeg of hij de bestelling in mijn plaats mocht aftekenen.”

Dat was geen probleem en zo geschiedde. Kayla kreeg nog een appje van haar vriend waarin hij haar bedankte. Maar even later belde de broodjesketen waar ze haar bestelling had gedaan. “Ik nam op en ging ervan uit dat ze me wilden laten weten dat het eten geleverd was of dat er misschien iets mis was met mijn betaalkaart.”

Maar helaas hadden ze een heel andere boodschap. “Weet je, normaal gezien doen we dit niet, maar ik denk dat je het misschien wel wil weten”, klonk het. “Toen we naar de voordeur van je vriend stapten, konden we zijn appartement inkijken. Hij had alleen een boxershort aan en zat op de bank met een naakte vrouw bovenop zich.”

Om te checken of het echt om haar vriend ging, stelde ze nog enkele vragen.“Die beantwoordde de bezorger met tact en dat bevestigde dat mijn vriend inderdaad met een naakte vrouw op de bank lag. Zo heb ik dus ontdekt dat mijn vriend vreemdging. Dankzij de leverancier van Jimmy John’s”, besluit ze.

Bron(nen):   HLN