Temptation-Island-deelnemers: “Alles is fake, zelfs het kampvuur”

Misschien vermoedde je het al: op Temtation Island is alles fake.

Verschillende deelnemers van het huidige seizoen spreken zich via de sociale media uit over het programma. Zo stellen deelnemers Gianni en Melissa, die als koppel deelnamen, en Roshina dat kijkers bedot worden en vrijwel alles aan ‘Temptation Island’ in scène wordt gezet.

Op hun vlog zeggen Gianni en Melissa: “Aan dat programma is niks echt. Echt helemaal niks”. Zo meent Gianni dat deelnemers hun dates meermaals toegewezen kregen, hoewel het op tv lijkt alsof dat hun eigen keuzes zijn.

Melissa stelt dat ze door de makers doelbewust als een chagrijnig iemand werd neergezet. “Het was niet zo erg als ze op tv hebben laten zien”, zegt zij. “Er waren ook avonden dat ik wel meedeed met de spelletjes en ik ging helemaal niet altijd als eerste naar bed. Maar dat laten ze wel zo zien, natuurlijk.”  

Gianni zegt dat de crew bewust enorme omwegen maakte met het busje, om zenuwen en twijfels op te wekken. “En dan laten ze beelden van tijdens de terugrit zien, maar dan alsof je naar het kampvuur toe gaat.” 

Bron(nen):   HLN