Sven Kockelmann dreigt dagelijks te worden, samen met Eva Jinek

De publieke omroep is van plan het kijkers die van infotainment houden naar de zin te maken. De wens van Matthijs van Nieuwkerk zal in vervulling gaan: zijn DWDD zal verhuizen naar Nederlan1 en van 7 tot 8 gaan duren. Dan is er het Journaal en wie daarna schakelt naar Nederland 2 krijgt, als de plannen doorgaan, een dagelijks interviewprogramma, van een half uur. Vermoedelijk a al Oog in oog en gemaakt door Sven Kockelmann en Eva Jinek. En op Nederland 3 komen – in plaats van DWDD – een dagelijkse dramaserie en een magazine voor jongeren, mogelijk van BNN. Dat zijn drie van de belangrijkste wijzigingen in de programmering van de publieke omroep vanaf 1 januari die NPO-topman Gerard Timmer voorstelt. Timmer moet nog goedkeuring krijgen van zijn bestuur, maar presenteert zijn plannen toch vast in NRC Met het nieuwe programmaschema – waarop omroepen nog tot eind deze week kunnen intekenen – kiest de publieke omroep ook nadrukkelijker voor de prioriteiten die koepelorganisatie Nederlandse Publieke Omroep (NPO) begin dit jaar stelde.

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Beela Teismar

  Wat boeit het? Wie kijkt er tegenwoordig nog tv?

  • Jannie Ooms

   Beela: aannemend dat je voor jezelf spreekt, behoor je tot de piepkleine minderheid die geen TV kijkt. Ik wel hoor, ik ben dol op nieuws- en actualiteitenprogramma’s.

   (in antwoord op Beela Teismar)
   • Beela Teismar

    Ja, dat zal wel. Maar dat beschouw ik als een compliment. Ischa Meijer en Wim T Schippers, daar keek ik met genoegen naar. Kockelmann is de zelfingenomenheid zelve, verheft zichzelf ver boven zijn gast. Van dat soort interviews word je niks wijzer, je krijgt alleen inzicht in het ego van de heer kockelmann.

    (in antwoord op Jannie Ooms)
 2. Templein

  DWDD is al over de top. Het was leuk, maar de formule lijkt uitgewerkt. En dan nu een uur lang? Dat is de kans van hun leven voor Jinek en Kockelmann.

  • John

   DWDD is wat mij betreft allang dood, kijk al minstens een halfjaar niet meer. Maar of ik nu ruimte ga geven aan Jinek en/of Kockelmann? Dacht het toch niet.

   (in antwoord op Templein)
 3. catchit64

  Hebben we na DWDD nog zo’n zelfingenomen over het paard getilde prutser die probeert zoveel mogelijk woorden in ‘n minuut te stoppen.
  Dat wordt weer zappen…

  • John

   Nog erger dan MvN, hij heeft ook nog een vet lachje hehehehe om zichzelf.
   Terrorist op schreeuwvolume van de KRO zendtijd ‘s morgens op radio 1. Ratelt in ijltempo zijn vragenlijstje af in interviews, niet gehinderd door de pogingen tot antwoorden door zijn gesprekspartner.

   (in antwoord op catchit64)
 4. mensenmens

  Matthijsmoe….Chronique Fatique?

Reacties niet toegestaan