Nekschot schiet door

Zoals genoegzaam bekend, is Gregorius Nekschot de ergste tekenaar van allemaal. Geen enkel respect voor immigranten, keihard tegen politici die de boel bij elkaar wensen te houden en nooit een beetje respect voor degenen die het goed bedoelen. 
Onwillekeurig gaan onze gedachten hierbij uit naar het nieuwe tekentalent Adriaan Soeterbroek, ontdekt door De Joop, het webwinkeltje van de VARA. Soeterbroek is een oudere jongere en bekijkt het leven veel meer van de positieve kant; hij kan verrassend  uit de hoek komen als de progressieve mens onder vuur komt te liggen en laat dan zijn vlijmscherpe pen het werk doen, zie de 2de link. 
Jawel beste mensen, linkse humor bestaat!
Nekschot bevindt zich daarentegen op een hellend vlak en is nu Job Cohen gaan stalken. Op zijn site verschijnen om de haverklap zogenaamde verkiezingsaffiches die de voorheen Amsterdamse succesburgemeester in een kwaad daglicht moeten stellen. De slogans die hij daarbij bedenkt: 
"Wilt u ook een Noord/Zuidlijn tussen Den Haag en Mekka? Stem Job!" 
"Heeft u ook schoon genoeg van de scheiding tussen kerk & staat? Stem Job!" 
"Wilt u ook een amateur als minister president? Stem Job!"
Voor wie dit allemaal te gortig is, wijzen we graag op link nummer 3, ook van De Joop, met daar de nieuwe zomerhit 'Yes We Cohen.'

Bron(nen):   Gregoriusnekschot.nl  De Joop  Yes We Cohen