Anouk tegen boze RTL-baas: ‘Je kan beter gillen tegen de gasten die hun fucking lul niet in hun broek houden’

Meteen toen de beerput van The Voice begon te stinken trok jurylid en coach Anouk zich terug. Ze wilde met de misstanden niks te maken hebben. Daar werd RTL-baas Peter van der Vorst behoorlijk boos van. Ze moest solidair zijn, vertelde ze vanmiddag in De Coen & Sander Show op Radio 538.

“De dag nadat ik opstapte, dat was die maandag, heb ik Peter van der Vorst als een soort gillend speenvarken aan de telefoon gekregen. Hij begon te gillen dat ik een backstabber was en dat we alles samen hand in hand moesten oplossen, want we hadden zo’n goede band. Nou ja, dat heb ik helemaal niet.”

Ze weet niets van een band. “Ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak, dus ja, dat vond ik een beetje vreemd. Ik zei: ‘Gast, hou gewoon je fucking waffel dicht. Je kan beter zo lopen gillen tegen al die gasten die hun fucking lul niet in hun broek kunnen houden en niet tegen mij.’ Daarna heb ik nooit meer iemand gesproken.”

Ze had een normale collegiale band met de 'viezeriken'. “Ik ging goed met al die gasten. Allemaal waar het om gaat zeg maar. Het is totaal belachelijk wat er is gebeurd, maar I really liked them. Ik mocht ze allemaal. Dat maakt het alleen nog maar teleurstellender eigenlijk en nog meer awkward wat er allemaal is gebeurd.”

Wist ze ervan? “Mensen zeggen: ‘Ah, dat had ze allang kunnen zien.’ Nee, gewoon je bek houden! Ik socialize niet met mensen, nooit! Iedereen die mij kent weet: ik kom aan, ik doe mijn job, ik werk en stap daarna gelijk de auto in. Ik kom niet bij mensen in de kleedkamer, ik ben niet gezellig aan het kletsen, ik wil gewoon naar huis.”

Van het onderzoek dat RTL beloofde is niets meer vernomen.

Bron(nen):   Mediacourant