Hoe Andries Knevel met heel erge vragen heel twitter boos maakte

Zo ging het: Knevel: "Denken jullie wel eens na over de vraag hoe hij eraan toe zal zijn?" Leonie Vleesenbeek (zus van de omgekomen Erik Vleesenbeek): "Hoe bedoel je?" Knevel: "Gewoon, omdat hij in ieder geval van tien kilometer hoogte gevallen is.." Vleesenbeek: "Je bedoelt wat er nog van over is? Ja, dat zijn ook vragen die door je hoofd spelen." Het was gisteren de eerste uitzending van Knevel en Van de Brink, en het was meteen raak. Andries Knevel denkt dat hij altijd door  moet vragen en dat gaat soms mis. Gisteren ging dat heel erg mis. Je vraagt niet aan een zus hoe ze denkt dat haar broer er uitziet nadat die van 11 kilometer uit een vliegtuig is gevallen. Knevel deed het wel en bood er in de loop van de nacht zijn excuses voor aan. "Ik heb in het gesprek van vanavond met Leonie, zus van de omgekomen Erik een vraag gesteld die niet gepast was. Dat spijt mij zeer." Twitter: Mn leraar zei vroeger altijd dat domme vragen niet bestaan. Kijkend naar #KvdB besefte ik me dat hij ongelijk had. Ik wil dan graag vanavond nog tekenen! “@vic23: Is er al een petitie om #kvdb per direct weer van de buis te krijgen?” Knevel en Van den Brink gaan op een schandalige manier alle grenzen over en zouden zich de Gristelijke ogen uit de kop moeten schamen! #kvdb Knevel: Heb je erover nagedacht hoe je broer er nu aan toe is, na een val van 10 km uit de lucht? Hij vroeg het echt. #kvdb Wat een gezeik bij #kvdb zeg... Kunnen we die 2 niet verbieden!, zo ga je niet met nabestaanden om hoor Hoeveel nabestaanden zouden #kvdb benaderd hebben voor er een paar in de uitzending wilden? Ach mensen, ik realiseer me ineens dat ik #KvdB ook gewoon kan uitzetten. Ook zonder MH17 had er iemand aan tafel gezeten met een tumor, handicap, doodgeboren kind of een slachtoffer van loverboys #format #kvdb Het voorgeborchte is afgeschaft maar de EO heeft het voor een zacht prijsje weten over te nemen. #kvdb  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Ik heb met een soort plaatsvervangende schaamte zitten kijken naar die 2 enge mannen. Het is de publieke omroep die met publiek geld dit soort programma’s maakt. Wie start er een petitie pagina op facebook (ben daar zelf niet goed in) dan ben ik de eerst die gaat tekenen om die gasten heel snel van tv de gooien.
  Onbeschofte interviewers.

 2. Paulraw

  Wat is dat toch met die goedkope emotie in NL

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/boehoehoehoehoehoehoe.html

 3. Le_bon_sauvage

  Grappig hoe de slinger altijd weer de andere kant op gaat. Gisteren durfden KvdB de Nederlands/Israelische legermeisjes niets te vragen, uit angst iets verkeerds te zeggen.
  Zo moeilijk is dat anders niet: “dames, denken jullie dat Israel militair een oplossing gaat vinden voor hun conflict met de Palestijnen?” (antwoord kan alleen maar nee zijn). “Waarom wil je in een leger dienen van een land dat militaire conflicten zelf opzoekt en uitlokt?”

  Jeroen Pauw had dat toch anders aangepakt, beetje flirten met de meisjes en dan bam! confronterende vraag stellen.
  nb. meisje 1 was gestationeerd in de PR dienst van het Israelische leger. Dat zegt eigenlijk alles…

Reacties niet toegestaan