Waarom belt hij niet terug?

Voor wie altijd al wilde weten waarom een relatie spaak liep, is er nu een oplossing. De website en tevens smartphone applicatie WotWentWrong zoekt dit voor je uit. De website dient namelijk als een onafhankelijke partij die ex-partners met elkaar in contact brengt om achter de reden van de breuk te komen. Uitermate belangrijk omdat je zo niet alleen weet wat er dit keer fout is gelopen, maar ook wat je de volgende keer anders kan aanpakken.

De website is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat je snel antwoord hebt op de vragen waar je mee zit. Je vult wat gegevens in van jou en je ex. Je maakt een brief waarin je je ex vraagt om feedback te geven. Daarbij kun je kiezen uit 1 van de 11 verschillende standaard templates, variërend van de filosofische tot de verwarde template, die je zelf kunt aanpassen. Vul de feedback in voor je ex zodat die ook weet wat hij of zij beter anders kan doen. Daarbij kun je denken aan dingen als “hoe goed kon X zoenen” en “beoordeel de humor van X”. Vervolgens stuur je de brief naar je ex en is het hopen op een positief antwoord. Je ex zal de feedback trouwens pas te zien krijgen als hij of zij jou eerst feedback geeft.

Volgens de makers is de website vooral een oplossing voor die dates waarvan je dacht dat alles goed ging en je er vervolgens niets meer van hoort. Dan is het natuurlijk maar hopen dat hij/zij ook zin heeft om de vragenlijst serieus in te vullen.

WotWentWrong Explanatory Video from WotWentWrong on Vimeo.

Bron(nen):   De Morgen