Opwaaiende jurken, Comebacks van celebs, Lady Gaga, Sylvie vd Vaart, Lindsay Lohans genante clips

Media
door Admin
maandag, 05 maart 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bron:
Genante outfit van Adrienne Bailon Adrienne Bailon, voormalig Disney "Cheetah Girl" en ex-vriendin van Rob Kardashian, droeg een doorzichtige zwarte jurk met enorme crèmekleurige ruches die de voorkant bedekten. Een fris briesje zorgde ervoor dat de ruches naar de zijkant vlogen waardoor er meer van haar te zien was, dan eigenlijk gepubliceerd mag worden.
adrienne bailon dress
adrienne bailon dress
Iedereen heeft wel eens een dip, maar in het land van de celebrities zijn de dalen soms nog dieper. Gelukkig zijn er afkickklinieken en konden de demonen overwonnen worden. Zie hier een aantal indrukwekkende comebacks: Lindsay Lohan was op haar dieptepunt meerdere malen in de rechtszaal, op wilde feestjes en in rehab te vinden: Drew Barrymores gehele jeugd was een dieptepunt. Ze begon met drinken op haar negende, rookte op haar tiende marihuana, gebruikte op haar twaalfde cocaïne en deed op haar veertiende een poging tot zelfmoord. Nu gaat alles beter: Britney Spears leek haar succes niet helemaal aan te kunnen. Op haar dieptepunt schoor ze als single mom haar hoofd kaal. Nu zijn de lange blonde lokken terug: Bron: Lady Gaga is de eerste die op twitter die de grens van 20 miljoen volgers is overgegaan. Justin Bieber volgt haar met 18 miljoen twitter volgers. Op plek drie komt Katy Perry met 15,7 miljoen volgers en op plek vier staat Rihanna met 14,4 miljoen volgers. Bron:
linday lohan 660
drew barrymore 660
britney spears 660
Sylvie deelt familiekiekje Sylvie van der Vaart is zo blij met haar gezin dat ze dit met ons deelt op Twitter via dit kiekje: Bron:
sylvie raf1
Genante tv momenten van Lindsay Lohan Tja, ze moest toch ergens beginnen.. In een reclame over een bilspleet middeltje Lindsay Lohan als sexy Hermelien (Harry Potter nagespeelt) Bron: Celebuzz