Twitter over het sneue hondje uit Ik Vertrek

Jules en Rintal waren te zien in 10 jaar Ik Vertrek. Ze zijn namelijk vertrokken om in Spanje een nieuw leven op te bouwen. En dus moet ook - of hij dat wil of niet - hun zoon Julius van 12 een nieuw leven opbouwen. Hij ziet het niet zitten om zonder de taal te spreken naar een Spaanse school te gaan, maar moeders heeft daar een originele oplossing voor: als hij naar school gaat, krijgt hij een hondje. Natuurlijk vindt de zoon dat fijn. Dus na eerst het leven van hun zoon over hoop te hebben gegooid wordt nu ook een hond bij hun droom betrokken. Want de zo0n krijgt Chico. Dat dit toch wel heel druk is samen met de andere hond, hadden de ouders niet voorzien. Helaas: Chico mag na één nachtje logeren weer weg. De werkelijkheid is nog treuriger. Al voor de uitzending met Rintal en Jules voor het eerst werd uitgezonden was het gezin al weer terug in Nederland. Rindal:  “In de tussentijd ging het al slecht tussen Jules en mij, en hij kon niet met geld omgaan. In Nederland hebben we het nog even geprobeerd met onze relatie, maar toen ging het helemaal mis. We zijn op een heel nare manier uit elkaar gegaan. Op een gegeven moment heeft hij mij met de twee kinderen op straat gezet.” Rindal was (begrijpelijk) tegen herhaling van het drama van 7 jaar geleden. Maar dat kon de Tros niet schelen. Tijdens de uitzending lieten de Twitteraars duidelijk hun mening horen over de scene met het hondje: Schermafbeelding-2015-11-08-om-07.58.28

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  Een artikel over een 10 jaar oude opname waar alleen geestelijk gestoorden en seniele ouderen naar kijken?

  • johandevri

   Idd diep triest dit. Verder zie je enkel mensen die zich NIET goed voorbereiden op een emigratie…tsja en dan gaat het geheid mis. Daar kun je op wachten.

   (in antwoord op Blargh)
  • Jos

   Sterker nog, een artikel over de tweets van dit publiek over een tien jaar oude opname… komkommertijd

   (in antwoord op Blargh)
   • Ko Herent

    Sterker nog, commentaren op een artikel over tweets over een hond die allang dood is maar 10 jaar geleden werd gegeven in Spanje aan een kind, door ouders zonder visie.

    (in antwoord op Jos)
  • catchit64

   Hmm toch maar eens terug kijken via uitzending gemist zo te lezen.
   Ach of je nu geestelijk gestoord moet zijn voor dit programma vraag ik me af, gebrek aan goeie formats is denk ik een veel groter probleem.

   (in antwoord op Blargh)

Reacties niet toegestaan