6 Netflix-hacks

Media
door Admin
dinsdag, 09 februari 2016 om 8:08
18 netflix cheatersw750h5602x
Voor velen is Netflix belangrijk geworden. En als je dit stukje hebt aangeklikt hoor jij tot die mensen. De Morgen kwam met 6 trucjes om nog meer uit Netflix te halen.
Op netflixroulette.net kan je invullen in welk genre je zin hebt of welke acteur of actrice je wil zien spelen. Klik vervolgens op 'Spin' en Netflix Roulette doet de rest. Google Chrome , kan Netflix optimaliseren dankzij enkele nuttige extensies. Zo is de 'Netflix Enhancer' dat informatie van IMDB en Rotten Tomatoes in Netflix integreert. Bovendien laat de extensie je toe om ook trailers te bekijken. 'Flix Plus' is een uitgebreide extensie die in totaal 22 veranderingen aanbrengt. Zo wordt informatie getoond getoond wanneer je met je muis over een filmcover glijdt. Zowel de IMDB- en Rotten Tomatoes-score als trailers helpen je bij jouw keuze. Druk op 'F' voor een volledig scherm; druk op 'Esc' om het volledige scherm te verlaten; Druk op de spatiebalk om te pauzeren; Spoel door met 'SHIFT+PIJLTJE NAAR RECHTS'; Spoel terug met 'SHIFT+PIJLTJE NAAR LINKS'; Druk op 'M' om het geluid af te zetten.
Kijken met iemand op afstand? 'Rabbit' laat je toe te videochatten terwijl je een gezamenlijk scherm opent. In dat scherm kan je bijvoorbeeld Netflix openen en samen naar je favoriete series kijken. Apple-gebruikers kunnen ook de iOS-appdownloaden.