Euroloterij gekraakt door moslims

Gokken mag niet, zeker niet van De Profeet. Daarom hebben actievoerders die handelen vanuit hun islamistische geloof de grote Euromillions Lottery gekraakt, die vooral in Frankrijk populair is. De actievoerders noemen zichzelf Moroccanghosts en zeggen op de gekraakte site dat gokken goddeloos is. Volgens Francaise des Jeux, de organisator van het spel, zijn geen gegevens gekraakt van deelnemers en kunnen de moslims ook de uitslag niet manipuleren.

Bron(nen):   BBC      

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dirk Zeeman

  De website van de loterij kraken is echt iets heel anders dan de loterij zelf kraken. Dat is zoiets als een poster op het raam van een bankgebouw plakken. Dan heb je nog niet de bank gekraakt.

 2. Pietje_Precies

  @Dirk, mee eens maar de gedachte achter de hack is wel zorgwekkend….

 3. FloatingSoulPeter

  Rijkdom is ook goddeloos. Dus wat zeuren ze nou ? Echter zijn er elementen in deze wereld die schijten altijd op 1 hoop. Alsof de duvel er mee speelt. 😉

 4. grasspriet

  En waarom gaat het fout tussen mensen?

  Omdat de één zijn waarden wil opdringen aan de ander.

  Waarom kunnen we elkaar niet gewoon met rust laten? Niemand hoeft toch zeker met een ander mee te doen als hij niet wil?

 5. Theo Norbart

  gokken en alcohol is niet toegestaan elkaar uitmoorden mag wel b.v. sjiieten en soennieten, daar hoor je de moslimgemeenschap/wereld nooit over! Overigens ik kom regelmatig in casino’s en de moslims zijn daar behoorlijk aanwezig.

Reacties niet toegestaan