Bruid vraagt om hulp: “Hoe vertel ik verloofde dat ik zijn ‘gedrocht van een kind’ niet op bruiloft wil?”

Niet iedereen houdt van kinderen, zoveel is wel duidelijk. Een vrouw heeft de toorn van social media-gebruikers over zich heen gekregen door te schrijven dat ze het kind van haar man niet op haar bruiloft wil hebben. In een online privégroep vroeg ze om hulp.

“Hoe vertel ik mijn verloofde dat ik zijn dochter niet op ons huwelijk wil?” vraagt ze aan de leden van een groep waarin mensen slechte bruiloftsherinneringen delen. “Ik heb ’geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, waarmee ik dacht dat hij het wel zou begrijpen, maar hij blijft maar vermelden dat zij er ook zal zijn.”

Ze kreeg logischerwijs een storm aan kritiek te verduren, maar ze liet zich niet van de wijs brengen en reageerde: “Ik heb dit bericht bewerkt omdat mensen me zulke domme vragen blijven stellen. Ze is 3 jaar. Ik trouw met hem, niet met dat gedrocht van zijn kruis. Zij is zijn fout, niet de mijne.”

“Ik wil haar daar niet omdat ze enorm veeleisend is ze wil altijd dat alles om haar draait. En ik heb het hem gezegd: geen f*cking kinderen,” schrijft ze nog. Het maakte de situatie er niet beter op. Ze kreeg meer dan duizend negatieve reacties variërend van: “Wat een vreselijk mens” tot: “Dit huwelijk zal niet lang duren.” Ook schreef iemand: “Laat dit alsjeblieft niet echt waar zijn. Wie praat nu zo over het kind van haar verloofde? Ik moet hiervan huilen.”