‘Als er iemand geld gaat verdienen aan mijn tepel, ben ik dat’

De comédienne Whitney Cummings plaatste een tijd geleden een afbeelding op Instagram waarop een van haar borsten net iets de bloot was. Ze haalde het plaatje snel weer weg, maar niet snel genoeg. Er waren mensen die er snel een screenshot van hadden gemaakt. En die wilden geld zien, anders zouden ze de foto openbaar maken.

Toen tweette ze de foto eenvoudig zelf en maakte de chanteurs belachelijk.  "Hier is het allemaal, jullie dwaze sukkels!" Het is een les hoe je het kunt opnemen tegen online pestkoppen.

Hoe post je trouwens per ongeluk een foto van je eigen naakte borst? Het is een foto die ze maakte van zichzelf onder de douche, waar ze kennelijk iets meer van zichzelf vastlegde dan ze bedoelde. Het lijkt er ook op dat ze niet naar de foto heeft gekeken voordat ze hem plaatste, althans niet erg goed "De mensen die screenshots hebben gemaakt, proberen me geld af te troggelen" tweette ze. "Ze denken kennelijk dat ik veel gemakkelijker geïntimideerd ben dan ik", ging ze verder. "Als iemand geld gaat verdienen aan mijn tepel ben ik het."