De bosvruchten clafoutis-taart is gratis bij de HEMA

Media
vrijdag, 04 november 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Volgens een advertentie is taart bij de HEMA deze week gratis. En als iets gratis is willen we het hebben. De site van de winkelketen is sinds donderdagavond onbereikbaar doordat bezoekers er een gratis taart kunnen bestellen.
,,We gaan uit van een menselijke fout, waardoor de bosvruchten clafoutis-taart gratis te bestellen is'', zegt het bedrijf. ,,We zijn niet primair bezig om te kijken hoe het komt. We willen vooral het probleem zo snel mogelijk verhelpen en gaan dan kijken wat we doen met de bestellingen die zijn geplaatst.'' Rond middernacht reageerde het bedrijf op Twitter. "Stop alsjeblieft met bestellen", smeekte een medewerker. "Ja, Hema is morgen jarig. Nee, helaas trakteren we niet op gratis taart. Dit is een fout op de website, we herstellen deze zo snel als mogelijk."
Om 05.54 op vrijdagochtend was de site nog niet bereikbaar. Het lijkt er op dat de HEMA er voor koos om de site gewoon uit de lucht te halen. Maar dan kan je natuurlijk nog altijd bestellen met een email ([email protected]), want beloofd is beloofd. Echt Hema.