De vriendinnen van Tiger Woods

Media
door Admin
woensdag, 31 maart 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Ach vooruit, dachten ze bij Vanity Fair, laten wij ook eens een kijkje nemen in het universum van Tiger Woods. Het blad was niet zozeer geinteresseerd in de maat golfsticks en de kleur van de golfballen, maar liep rechtstreeks door naar de slaapkamer.
En wat bleek? De deur stond wagenwijd open. Op bijgaande video vertelt starreporter Mark Seal hoe hij relatief makkelijk op het spoor kwam van de vriendinnen van Tiger die vervolgens ook maar al te bereidwillig poseerden voor het New Yorkse glamourblad.
Achter de link vindt u de highlights van het VF-profile en zoals u al vermoedde, is Tiger Woods toch niet helemaal het zwarte rolmodel waarvoor hij zolang is gehouden. Onsmakelijke details gaan we hier niet opsommen, wel is het leuk om te lezen dat Woods bijzonder gierig was voor zijn vriendinen. Ze kregen gewoon nooit iets van hem.
Behalve seksverslaafd was/is hij ook een verwoed gokker en zijn bezoeken aan de private gokruimtes in Las Vegas bracht hij bij voorkeur met Michael Jordan, ook niet de eerste waar je aan denkt als ideaal gezelschap voor als je je huwelijk heel wilt houden... Dat de vriendinnen van Woods zo makkelijk voor Vanity Fair wilden poseren is eigenlijk ook bizar; al wilden ze wel even hebben rechtgezet dat ze callgirl zouden zijn. Waarvan akte.
Ach, misschien is het ook minder vreemd dan het lijkt, net als bijna iedereen werden ze beter van de soap rondom de familie van Tiger Woods. En in ieder geval reuze bekend.
Bron(nen): Vanity Fair Video