Gerucht: de iPad 3 komt op Steve's verjaardag

Media
zaterdag, 24 december 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Volgens een gerucht uit Azië zou Apple van plan zijn om de derde generatie iPad aan te kondigen op 24 februari, de verjaardag van Steve Jobs, schrijft de iPadclub.
Het kan waar zijn, het kan onwaar zijn: het gaat namelijk om een via-via-verhaal, dat Focus Taiwan heeft opgepikt van Economic Daily News, die het weer hebben gehoord van bronnen in de iPad-toeleveringsketen in Taiwan. Componentmakers moeten de komende weken stevig blijven doorwerken, ook tijdens feestdagen, om aan Apple’s gewenste deadline te kunnen voldoen. Bij de lancering zouden er 4 miljoen stuks op voorraad moeten zijn.
Medewerkers van Foxconn zouden slechts vijf dagen vrij kunnen krijgen. Bij Catcher Technology, waar behuizingen voor Apple worden gemaakt, moet overgewerkt worden. Hetzelfde geldt voor medewerkers van Simplo Technology (batterijen), Amer International Group (connectors) en Genius Electronic Optical (optische lenzen). Alle leveranciers zouden op scherp staan om de operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Bron(nen): Ipadclub