Heilige Madonna

Media
door Admin
zondag, 28 juni 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Madonna heeft recentelijk een baby geadopteerd vanuit Malawi, het straatarme Afrikaanse land.
Over die adoptie van de kleine Mercy is van alles te doen – was het nu wel of niet met instemming van de familie van het meisje? Goed, daar kan de roddelpers nog weken mee vooruit.
Interessant is bijgaande foto, met daarop de ‘moeder’ met haar nieuwe kind.. Zo lang als Madonna bekend is, zo lang weet ze steeds weer andere gedaantes aan te nemen.
Popster, filmdiva, meisje, vamp, hoer, pornoster, zakenvrouw, minnares, tot het joodse geloof bekeerde vrouw – Madonna kan in ieder gewenst personage veranderen en dat is eigenlijk adembenemend.
Nu is blijkbaar het moment gekomen om te lijken op de assistente van dokter Albert Schweitzer in het ziekenhuis in Lambarene, waar de Westeling zich bekommert om het Arme Zwartje. En dat bij voorkeur in zwart/wit.
Voor een mediaster is Madonna al opmerkelijk lang en vogue en hoe dat kan, zie je hier: door steeds weer een andere gedaante aan te nemen.
Omdat ze steeds weer iemand anders is, lijkt ze ook steeds weer een beetje nieuw. En wie nieuw is, mag nog even blijven in de mediacratie.