Oude vrouw, nieuwe vrouw

Media
door Admin
vrijdag, 13 november 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Altijd fascinerend om te zien hoe sommige vrouwen die opeens in de belangstelling staan, worden ... eh... verbouwd, vernieuwd - of allebei een beetje. Soms gaan die dingen wel heel radicaal.
Neem Ivana Trump, voormalig Tjechisch topsporter en op enig moment echtgenote van de Amerikaanse onroerendgoed man Donald Trump. Die werd vertimmerd en verbouwd, zodat ze er op recente foto's een stuk jonger uitzag dan op oude foto's van 15 jaar terug. Het heeft haar huwelijk overigens niet kunnen redden. Minder rigoreus kan ook. Oude en nieuwere foto's van Hillary Clinton zijn in dat opzicht leerzaam. Kappers, kleedsters en make up-artiesten hebben zich geweldig op de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken kunnen uitleven, en eerlijk is eerlijk: loon naar werken. Ook de stylisten van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel hebben de afgelopen jaren niet werkloos thuisgezeten.
Vandaag vraagt The Daily Telegraph aandacht voor mevrouw Brown, Sarah Brown geheten. Als vrouw van de Britse premier moet je natuurlijk wel eens ergens komen opdraven en als Sarah zich vroeger mooi maakte, zag ze eruit als op de linker foto. Om door een ringetje te halen, zeker, maar eh... toch niet helemaal je dat. Inmiddels loopt ze rond als op de rechter foto en de Britse pers is gewoon lyrisch. Dit zou helemaal fabulous zijn en zelfs de namen Carla Bruni en Michelle Obama worden in dit verband al genoemd. Dat laatste is natuurlijk geweldig overdreven, maar niemand kan nu nog langer volhouden dat Sarah Brown de natuur gewoon haar gang laat gaan.